Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
17

Superhelden papa

Al een hele tijd volgde ze de website van Dutch Patches, en afgelopen zomer durfde ze de stap te zetten om quilts te laten maken van de kleding van haar overleden echtgenoot. Voor haarzelf, en voor haar twee dochters, die nog zo ontzettend jong waren toen ze hun vader moesten missen. Een hele stapel overhemden, jeans, truien, sportshirts en veel T-shirts met superhelden afbeeldingen werd gebracht. Kleding van een vader die ongetwijfeld nog heel graag lang een superheld had willen zijn voor zijn meiden. Nu zijn de shirts verwerkt in drie warme dekens die nog vele jaren voor warmte en geborgenheid kunnen zorgen. Hun lievelingskleuren, paars en lila, werden gebruikt voor de rand en achterkant van de quilts. Omdat de quilts op elkaar lijken, kregen ze ook nog een letter van jeans geappliqueerd op de achterkant. Er zijn nog meer foto's te bekijken als je hier klikt.Reacties

Geen reacties

LRB