Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
3

Zuurstok roze!

Een grote doos gevuld met superleuke meisjeskleren, in meisjeskleuren en meisjesmotiefjes. Alle kleertjes lagen mooi in rijtjes in de doos, alleen dat al was een feestje om te zien. Ik ging er mee aan de slag, en het werden stapeltjes gekleurde vierkantjes, die samen een grote quilt mochten worden. En dan was daar ook nog die grote afbeelding van Aristocat "Marie", die verdiende een mooi plekje op de achterkant.
We hebben even getwijfeld over de kleur van de rand en de achterkant, maar op al deze kleurenpracht mocht best nog wel een extra toefje kleur vonden we, en dus werd het zuurstok roze. Een echte meidenquilt, voor een jongedame van 13, gemaakt van haar eigen kleertjes van vroeger. Dat wordt samen met haar moeder op de bank onder de deken deze kerst, herinneringen ophalen, en vertellen over vroeger! Als je hier klikt kun je nog veel meer foto's vinden van deze supergrote en vrolijke, roze quilt.
MarieReacties

Geen reacties

LRB