Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
13

Like-en-win actie!

Een tijdje geleden alweer was er bij Dutch Patches een like-en-win actie naar aanleiding van de kerstkussens met foto's van vroeger. De winnares koos een kussen uit met een foto van begin vorige eeuw, met daarop twee deftig geklede dames, waarvan er één haar oma is (en toevallig ook mijn oma, want het was mijn nichtje die de prijs won). De linker dame is ons oma. De dames hadden zich mooi aangekleed voor de foto met hoedje, tasje en een pelsje (ja, echte vosjes, met pootjes, dat kan tegenwoordig echt niet meer, maar het is bijna een eeuw geleden dat de foto gemaakt is, en het past in het modebeeld van die tijd). Ik hou van deze oude foto's die zo mooi de sfeer van vroeger weergeven. Extra leuk, het haakwerkje op het kussen wat er rechts achter staat, heeft oma vroeger gemaakt, ze zat altijd te handwerken in mijn herinnering. Wil je nog wat meer foto's van het kussen bekijken, die staan hier.


Reacties

Geen reacties

LRB