Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
20

Pinwheels kussen

Vier overhemden werden samen een kussen. Vrolijke pinwheels, oftewel windmolentjes gemaakt van overhemden waar mooie herinneringen aan zitten. Frisse kleurtjes, en een luchtig patroontje waardoor dit kussen een lente uitstraling krijgt. Toepasselijk, want ja, morgen is het officieel lente.
En wat voor lente gaat dit worden? Het zonnetje schijnt, de vogeltjes zingen, er bloeien al wat voorjaarsbloemen en de bomen worden langzaam heel lichtgroen. Ja, in de natuur gaat alles door. Laten we met zijn allen proberen om van de kleine dingen te genieten, al is het misschien vanachter het raam, of alleen maar in de eigen achtertuin. Kijk een beetje naar mekaar om, hou rekening met anderen en geef de mensen die hard werken om deze coronacrisis door te komen de ruimte en het respect dat ze verdienen. Meer foto's van dit kussen bekijken? Dat kan hier.
Reacties

Geen reacties

LRB