Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
16

Alle kleertjes verzameld

Opruimen is soms lastig. Kleertjes, gedragen door je kinderen. Eigenlijk kunnen ze al lang weg, maar toch, elke keer als je ze oppakt komen er weer die herinneringen boven, en laat je ze toch nog maar even liggen in de kast, of stop je ze in een doos of in een koffer. Laatst kreeg ik weer zo'n doos toegestuurd, vol met vrolijk gekleurde kinderkleertjes, zowel meisjes als jongenskleertjes. Met die doos kwam het verzoek om er één hele grote quilt van te maken, zodat die herinneringen weer zichtbaar zijn, en niet weggestopt. En zo werden deze kleertjes samen een grote quilt, met een donkerblauwe rand, die het geheel prachtig inlijst. Een vrolijk geheel van heel veel motiefjes en kleurtjes. Ze hoeven niet meer terug in de doos, of weggestopt in de kast, maar ze mogen weer stralen en pronken. Meer foto's van deze quilt vind je hier. Wil je ook zo'n mooie deken van kleding laten maken? Neem dan eens contact met me op via de contact-knop hierboven.
Reacties

Geen reacties

LRB