Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
23

Truien-deken

Haar echtgenoot had een grote stapel katoenen truien, in hele vrolijke kleuren. Of ik daar een deken van kon maken. Ook wilde ze graag zijn foto op de achterkant. Al deze wensen nam ik mee mijn atelier in. Omdat het truien betrof, zou het een vrij dikke deken worden. Om het geheel toch wat soepel te houden heb ik een iets dunnere tussenvulling gebruikt, en ook de naden moesten zorgvuldig naar buiten gestreken worden, zodat er geen zichtbare bobbels zouden ontstaan. Omdat de deken van zichzelf al zoveel kleur had, kozen we voor een rustige taupekleurige rand en achterkant. Het is een heerlijke kleurrijke deken geworden, mét een mooie foto aan de achterkant, en inmiddels ligt ie te pronken op de bank. Hier kun je nog wat meer foto's bekijken van deze deken. Zou je ook een quilt of kussen willen laten maken van kleding? Neem dan eens contact met me op.
Reacties

Geen reacties

LRB