Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
28

De tweeling!

Twee meiden, twee zakken vol kleding. Van veel kleertjes twee keer dezelfde, maar toch ook af en toe verschillend. Hun eerste pakjes piepklein, maatje 44. Zo klein dat er maar nét een vierkantje uitgehaald kon worden. De quilts leken best veel op elkaar, totdat de zusjes zelf een kleur mochten uitkiezen voor de rand en achterkant, toen was er ineens een GROOT verschil. Limegroen voor het meisje dat van voetbal houdt, en fuchsia roze voor het meisje dat van donuts houdt. Samen met hun ouders zochten ze ook nog wat foto's uit die in de voorkant van de quilts verwerkt werden. Op deze manier zijn er twee vrolijke quilts ontstaan. Hetzelfde en toch ook heel verschillend. De dames zijn er ontzettend blij mee, zelfs zo blij dat ik de foto's waarop ze met hun eigen quilt te zien zijn op de website mag plaatsen. En dat vind ik nou superleuk! Wil je nog wat meer foto's van deze vrolijke dekens bekijken? Die staan hier.


Reacties

Cindy

28-05-2020 (15:42)

Zo bijzonder en zo mooi en wat zijn we er blij mee!! Alle herinneringen in een mooi geheel. Wat zijn we dankbaar voor het resultaat. Lieve groetjes van ons

Lenie

29-05-2020 (10:23)

Dankjewel Cindy, fijn om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn. Groetjes, Lenie

LRB