Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
18

Grootst!

Als grote verrassing kwam er in dit gezin een derde zoontje. Enkele jaren geleden lieten ze al een keertje een quilt maken van de kleding van hun, toen nog twee, kinderen. Haar trouwjurk en zijn trouwpak werden er toen ook in verwerkt. Nu mocht ik weer een quilt maken van de kleding van alle drie de zoontjes, én er kwam nog een blokje van de trouwjurk in. Het mocht dit keer een hele grote worden, eentje voor op hun tweepersoonsbed. Gezellige printjes en kleurtjes, en hele leuke mini details kregen allemaal een plekje in de deken. Voor de rand en achterkant kozen we een jeansblauwe kleur die het geheel prachtig omlijst. Een deken vol met mooie herinneringen aan de eerst jaren van hun kinderen. Inmiddels ligt de quilt op hun bed te pronken, en mag ik de foto's laten zien. En hier kun je nog veel meer foto's bekijken.
Reacties

Geen reacties

LRB