Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
23

De stropdassen van opa

De stropdassen van opa waren allemaal bewaard gebleven en bij iedere stropdas was wel een herinnering aan wanneer hij die gedragen had. Zoals die ene speciale stropdas, die hij om had gehad toen ze net geboren was. Nu wilde ze er heel graag kussens van laten maken. En dan op zo'n manier dat je nog duidelijk kon zien dat het stropdassen waren. We kozen samen voor diagonale strepen, waarin je de vorm van de stropdas nog ziet.
Eén kussen kreeg een donkerblauwe achterkant, en het andere een bordeauxrode. Sierlijke kussens, van de chique stropdassenstoffen die mooie herinneringen boven halen. De foto's van deze kussens vind je hier.
Zo langzamerhand is de zomervakantie begonnen, sommigen vieren al vakantie, anderen wachten nog even. Dutch Patches is ook in vakantiestemming, we gaan even wat langzamer, en genieten van het zonnige weer, fietstochtjes, picknicks, de lange luie zomeravonden, een goed boek, heerlijk eten, zelfgemaakte ijsthee, Scrabble en Monopoly. En misschien een quilt... er komt vast af en toe nog wel een blogje langs.
Fijne vakantie allemaal!Reacties

Geen reacties

LRB