Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
18

Eén + één = twee

De postbode bracht een klein pakketje, met daarin negen lieve kleine truitjes voor de voorkant, en een geborduurd lakentje voor de achterkant van een kussen. Enkele jaren geleden maakte ik al een soortgelijk kussen voor hen van de kleertjes van hun oudste zoontje. Nu waren de kleertjes en het lakentje van hun tweede zoontje aan de beurt. Negen kleine truitjes, 9 vlakjes voor de voorkant en een wit lakentje met een prachtig borduursel voor de achterkant. Het kussen kreeg een knoopjessluiting, en het geheel werd doorgestikt. Daarna snel foto's gemaakt, en het pakketje mocht weer onderweg. Nu staan er twee kussens te pronken op hun bed, met mooie herinneringen aan de babytijd van hun zoontjes, die veel te snel voorbij gaat. Nog wat meer foto's bekijken, óók van de leuke achterkant? Die staan hier.Negen lieve truitjes

De kussens samen


Reacties

Geen reacties

LRB