Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
15

Kussentje met lintjes

De schommelstoel schommelt heerlijk. Door de lange slede heeft de stoel een langzame schommelbeweging, heel slaapverwekkend, hihi. Al menige lome zomeravond heeft ie dienst gedaan. Er ontbrak alleen nog maar een zacht hoofdkussen. Een stapeltje mooie blauwe lapjes, en een restje jeans lagen te wachten om te veranderen in een windmolentjes kussen. Een leuk vakantie projektje dus. De achterkant is van jeansstof, en aan de zijkanten zitten er gezellige ruitjes linten aan, waarmee het kussen kan worden vastgestrikt. Nog één dagje, dan gaan we weer aan de slag, maar vandaag blijven we nog eventjes genieten.

Reacties

Ine

17-08-2020 (16:01)

De maakster was zo blij dat het kussentje klaar was, dat ze trakteerde op hele lekkere ijsjes! Want warm dat het toen was!

LRB