Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
19

Molly en Elvis

Wanneer er Dutch Patches klanten komen worden ze meestal bij het raam naast de voordeur nog voordat ze aanbellen al welkom geheten door Elvis en Molly. Als ik de deur van mijn atelier open maak, komt het regelmatig voor dat de klanten door het raam contact met ze aan het maken zijn, en aandacht krijgen onze twee katten maar wat graag.
Door dat raam (en nog een heleboel andere ramen in huis) maken ze contact met de buitenwereld. Dwarrelende blaadjes en voorbij marcherende colonnes mieren volgen, snuit-aan-snuit door de ruit met de hond van de buren, voorbijgangers op straat volgen, en als de baasjes het huis verlaten, komen ze ons uitzwaaien. Tenminste, als ze niet net liggen te slapen, want dat is toch ook wel één van hun lievelingsbezigheden op een dag.
Op verzoek, en omdat ze zo enorm schattig zijn, nog eens een blogje over onze Britse Korthaar katjes Sweet Molly en Elvis K. Presley, zoals ze voluit heten. Mét een reeks foto's natuurlijk. En een kort filmpje van een speelse Molly kan er ook nog wel bij. Veel kijkplezier!
Sweet Molly


Elvis K Presley


doezelen op een quilt


Onze helemaal niet norse kater


Reacties

Geen reacties

LRB