Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
10

Stoer zwart

T-shirts, spijkerbroeken, polo's, overhemden en truien, een tas vol heren kleding werd naar Baarlo gebracht. Per toeval zag ze Dutch Patches op Facebook langs komen, en het voelde voor haar alsof het zo moest zijn, dát wilde ze van zijn kleding laten maken. Hij droeg veel donkere kleding, en ze vroeg zich af of dit ook mooi zou zijn om een deken van te laten maken. En dat is zéker mooi. De kledingmerken die hij graag droeg zijn er in verwerkt, wat het heel herkenbaar maakt. Ik maakte een deken voor haarzelf, en een kussen voor haar zoon. Voor de rand en achterkant kozen we zwart, want juist zwart maakt het stoere karakter van deze quilt helemaal af. Een mooie tekst, die bij hun samen hoort, is op stof gedrukt en in de deken verwerkt. Hier kun je nog wat meer foto's van deze quilt en het kussen bekijken.

Reacties

Geen reacties

LRB