Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
25

De kleertjes van alledrie

Drie quiltjes, waarin de kleertjes van alle drie hun kindjes verwerkt zijn. Een mix van alle kleertjes mocht in alle quilts. Eén van hun kindjes is overleden, en door de kleertjes te verdelen, zit er in elke quilt ook de herinnering aan hem. Er werden foto's, geboortekaartjes en een vingerafdrukje in verwerkt en de achterkant van de quilt werd in twee kleuren uitgevoerd. Ook de afwerkbies is in twee kleuren uitgevoerd. Wederom mocht ik ervaren hoe belangrijk en dierbaar kleertjes zijn als er een kindje overleden is, en hoe moeilijk het voor de ouders is om ze uit handen te geven. Ik doe mijn uiterste best om de dekentjes te maken zoals de ouders het graag zien, en we hebben tijdens het maakproces veelvuldig contact om alle wensen te bespreken. Deze drie quiltjes zijn op hun plekje gearriveerd, en worden gekoesterd. Er zijn hier nog wat meer foto's van deze bijzondere quiltjes te bekijken.

Reacties

Geen reacties

LRB