Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
25

De Zwaantjes quilt

Een grote tas vol met zacht roze kleertjes, het was meteen duidelijk, dit zou zonder twijfel een hele lieve, zoete quilt worden. Met uiteraard ook een roze rand en achterkant. Strikjes, vlinders, schelpjes, konijntjes, kersen, aardbeitjes, een luiaard, Snoopy, milk &cookies, panterprint, inktvisjes, tijgers en lieveheersbeestjes, én zwaantjes, best veel stofjes met zwaantjes erop. Ik kom heel veel verschillende printjes tegen, maar zwaantjes eigenlijk vrijwel nooit, en daar dankt deze quilt haar naam aan. Erg leuk! Naast Hema en H&M mocht ik deze keer de schaar zetten in Little Marc Jacobs, Kenzo, Stella Mc Cartney, Karl Lagerfeld en Brian Nephew. Deze grote roze quilt, gevuld met de allerliefste plaatjes ligt inmiddels op het bed van het meisje dat al deze kleertjes gedragen heeft. Wil je meer foto's bekijken, waaronder ook wat close up foto's, klik dan hier.

Reacties

Geen reacties

LRB