Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
22

Een quilt voor haar zoon

Een grote doos vol met de allerschattigste jongenskleertjes arriveerde per post. Ik vraag altijd om de belangrijkste kledingstukken in een aparte zak te doen, zodat ik weet dat die met voorrang in de quilt moeten, of zelfs een extra opvallend plekje mogen krijgen. Er was dit keer één zeer belangrijk pakje bij, en na overleg middels whatsapp en foto's hebben we er voor gekozen om het op de achterkant te zetten, in een grijskleurige strook stof. Hierdoor kreeg het een prominente plek. Deze grote quilt kreeg een rand en achterkant in een jeansblauwe kleur. De herinneringen aan de kindertijd zijn op deze manier gevangen in een quilt die inmiddels op het bed van het jongetje ligt. Zo kan hij ze samen met zijn moeder gezellig bekijken, en worden hem de verhalen en avonturen verteld die bij de kleertjes horen. Een deken die nog vele jaren voor warmte en gezelligheid kan zorgen. Wil je nog wat meer foto's bekijken van deze vrolijke quilt, en zien hoe mooi het speciale pakje in de achterkant is verwerkt? Dan klik je hier.

Reacties

Geen reacties

LRB