Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
29

Jas met ruitjes voering

Ze brachten een grote zak met kleding naar Baarlo. Kleding van hun zoon, om er een grote quilt van te laten maken. En in een andere zak hadden ze een lichtbruine jas met een ruitjes voering mee. Een jas van hun zoon, de vader van hun kleinzoon. Of ik daar een knuffelhondje van kon maken voor hun kleinzoon die zijn vader al snel na zijn geboorte moest missen. Het knuffelhondje is het enige knuffeltje dat ik heel af en toe van kleding maak. Het patroon leent zich lang niet voor alle kleding, en vaak verwijs ik door naar Studio Dada in Maasbree die geweldige knuffels van kleding maken. Maar met de stof van deze jas lukte het wel om een knuffelhondje te maken. Puppy ging, samen met de quilt, mee naar huis om bij hun kleinzoon te gaan wonen. "Puppy Dog Pete" is een patroon van Funky Friends Factory, op hun website kun je allerlei leuke patronen kopen.
Reacties

Geen reacties

LRB