Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
24

De kruiswoordpuzzels

Hij zat vaak te puzzelen, liefst maakte hij kruiswoordpuzzels. Er waren nog wat puzzelboekjes bewaard gebleven, ingevuld met zijn handschrift. Konden stukjes daaruit ook in een deken verwerkt worden? Natuurlijk kon dat. En zo kwamen er stukjes kruiswoordpuzzel met daarin het handschrift van haar vader in de quilt terecht, naast de kleding van hem en zelfs wat stukjes van kinderjurkjes van haarzelf van vroeger. We kozen een stoere grijsblauwe kleur uit voor de rand en de achterkant, een rustige kleur die mooi staat in hun interieur. Ook het bijpassende kussen kreeg diezelfde kleur aan de achterkant. Inmiddels is de deken gearriveerd in Noord-Holland, waar ze voor warme herinneringen aan haar vader zorgt. Hier staan nog wat meer foto's om te bekijken.Reacties

Angela van Steijn

25-07-2021 (14:43)

Ik ben er superblij mee Lenie, dankjewel.

LRB