Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
20

Het hondenjasje

Hun kleine Mojo was al een tijdje niet meer bij hun, maar zijn jasje hadden ze wel altijd bewaard. Mojo was maar een klein hondje, en zijn kleine jasje leverde niet genoeg stof om er een puppyknuffel van te maken. Maar het jasje had wel een paar heel leuke details, en door die te gebruiken, aangevuld met een donkergrijze fleecestof (Mojo was grijs), is het gelukt om er een mooie herinnering van te maken. Ik verwerkte een deel van de stof in de oren, en de ster zette ik op zijn achterste. Het staartje was een deel van een gebreid boordje van het jasje en een gespje van de mini-capuchon werd een halsbandje. Tot slot naaide ik het label "puppy angel" aan het voorpootje. Wil je alle foto's van deze puppyknuffel bekijken, die staan hier.
Reacties

Caroline Vermeulen

20-08-2021 (15:23)

Wat ontroerend en wat mooi gemaakt weer! De titel van je stukjes maakt ook altijd nieuwsgierig.

Lenie

22-08-2021 (18:27)

Dankjewel Caroline!

LRB