Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
17

Throw back - Jeans Forest Heroes

Soms blijven quilts nog even "geheim", omdat de ontvangers ze nog niet kado gekregen hebben. En dan komen ze natuurlijk ook nog niet in het blog. Daarom neem ik jullie vandaag mee terug in de tijd. Wie mij al heel lang volgt heeft ze misschien al eens ooit gezien, deze "Jeans Forest Heroes". Kussens met silhouetten van bosdieren, een beer, een hert en een eland. De silhouetten zijn gemaakt van stof uit gedragen spijkerbroeken. Dat ze gedragen zijn is ook duidelijk terug te zien in de stof. De ondergrond van het kussen heeft een lichtbeige kleur. De kussens zijn geheel doorgestikt en sluiten aan de achterkant met knoopjes. De blauwe stiksels zijn met de hand gemaakt. Ik heb er in opdracht een paar series van gemaakt en verkocht, dus ik heb er zelf nog maar eentje. Maar misschien heb jij er ook nog eentje? Eigenlijk zijn ze nog steeds leuk, tóch nog eens een keertje silhouet kussens maken.....


Jeans Forest HeroesReacties

Geen reacties

LRB