Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
4

Twee broertjes - deken Nr 1

De postbode bracht weer eens een doos vol met kleertjes naar mijn atelier. Dit keer waren het de kleertjes van twee kleine jongetjes. Allebei kregen ze een mooie deken van hun eigen kleertjes, vol met leuke, spannende en ontroerende herinneringen. Nadat de ontwerpen klaar waren en ik hun moeder daar foto's van had gestuurd, maakten we keuzes voor de rand en achterkant van de dekens. De ene kreeg een jeansblauwe rand, de andere een dusty mint kleur. Beiden mooi passend bij de kleuren van de kleertjes. Dit weekend arriveerde de doos met de dekens bij hun huis, en de jongens kropen meteen op de bank onder hun eigen deken. Zo leuk om daar dan een foto van te krijgen. En nóg leuker, die foto's mag ik ook met jullie delen. Vandaag laat ik de foto's zien van de quilt met de jeansblauwe rand, de andere quilt bewaar ik nog even voor volgende week. En dit is de link naar nog meer foto's van deze stoere maar tegelijk ook vrolijke quilt.

Reacties

INE

05-09-2021 (09:04)

Wat is dat leuk

LRB