Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
12

Twee broertjes - deken Nr 2

De vorige week liet ik de eerste van twee dekens voor twee broertjes zien, dat was de deken met de jeansblauwe rand. Vandaag is de tweede deken aan de beurt. Deze quilt heeft een heel eigen karakter door de lieve kleertjes en de dusty mintkleurige rand en achterkant. Poezen, walvissen, een indianententje, een heuse haai met echte vinnen en een zonnebril, clowntjes en een vosje, nijntje pluis, leeuwtjes, ananassen, wolkjes, dinosauriƫrs en een vliegtuig, allemaal leuke printjes die ieder hun eigen verhaal vertellen. Ook deze deken vol herinneringen en spannende verhalen is al op de plek van bestemming. En ik mag de leuke foto van de jongens samen met hun dekens laten zien. Hoe leuk is dat! Wil je nog wat meer foto's van de beide dekens bekijken? Die zie je hier.

Haaaaai!!

Reacties

Geen reacties

LRB