Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
9

Jungle

Als ik in winkels kom waar ze stoffen verkopen kan ik het niet laten om even te speuren naar een bak met restlappen, vaak staat ie wat verscholen in een hoekje. Het zijn meestal de laatste stukjes stof van de rol die je dan voor een klein prijsje kunt kopen. Je vind zulke bakken in stoffenwinkels, maar ook bijvoorbeeld bij Ikea, Leen Bakker, of Kwantum. Bij die laatste waren we, want zoon nummer twee gaat ons nest verlaten, hij is zijn eigen plekkie aan het inrichten. Op zoek naar de juiste raambekleding waren we dus bij de Kwantum. En daar stond ie, beetje verscholen tussen de grote rollen stof. Eén euro per lap stof maar, en ik vond een hele leuke, met botanische jungledierenprint, perfect om een kussen van te maken voor bij ons op de bank. Want kussens en dekens kun je nooit teveel hebben toch?

Reacties

Geen reacties

LRB