Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
22

Een warme herinnering aan haar geliefde man

Al best een hele tijd wachtte ze geduldig totdat ze de doos waarin de kleding van haar man bewaard werd, naar mij kon opsturen. Best lastig vind ik het om klanten te moeten vertellen dat er een wachtlijst is, en dat het nog wel even duurt voordat ik voor hen aan de slag kan. Maar meestal is er gelukkig begrip en niet veel haast. Nu kon ik voor haar aan het werk, en er is inmiddels een mooie, warme deken vol met herinneringen op de post gegaan. Er was ook nog een persoonlijke, handgeschreven tekst, die hij op het laatst had geschreven. Die tekst hebben we op stof laten drukken en in de quilt verwerkt tussen de vierkantjes stof van overhemden, shirts, polo's en jeans. Voor de rand en achterkant vonden we allebei dat een lichtgrijze stof er het mooiste bij stond, het geeft het geheel een rustige, maar toch een beetje stoere uitstraling. Wil je meer foto's zien van deze deken? Die kun je hier bekijken.

Reacties

Geen reacties

LRB