Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
23

De kleertjes van de broertjes

Ze hadden ieder hun eigen kleertjes gedragen, maar sommige kleertjes hadden ze ook allebei gedragen. Daarom besloot ze om één deken te laten maken van de kleertjes van haar zoontjes. Een deken vol mooie herinneringen aan de kindertijd van hun jongens. Een groene rand, old green, die mooi bij de kleertjes past, maakt het geheel af. Ook de achterkant kreeg dezelfde kleur. En als de postbode de quilt dan bezorgd heeft, en je een berichtje krijgt dat ze de quilt nog veel mooier vindt dan ze al had gedacht, dan maakt mijn hart toch telkens een sprongetje. Al heel veel quilts maakte ik, maar telkens weer ben ik blij met een tevreden en blije klant, daar doe ik het voor! Wil je nog wat meer foto's bekijken van deze broertjes-quilt? Die staan hier.

Reacties

Geen reacties

LRB