Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
23

Herinneringen aan haar vader

Een hele stapel overhemden, vooral die batikshirts, een paar t-shirts, en dat ene shirt met de vijf eendjes, omdat ze met hun vijven waren.... Ze bracht me de kleding met herinneringen aan mooie tijden, en het verzoek om daar een mooie quilt van te maken. Er waren nog wat kleding naam-labeltjes, dus die mochten er uiteraard ook in verwerkt. Jaren geleden maakte ik voor haar al twee quilts en kussens van de sjaals van haar zus, en nu was de kleding van haar vader aan de beurt. Voor de rand koos ze voor donkerblauw, en dat completeert het patchwork van overhemden prachtig. Een deken vol met warmte en herinneringen aan haar vader, inmiddels al weer een tijdje op de plek van bestemming. Wil je nog wat meer foto's bekijken dan klik je hier.

Reacties

Geen reacties

LRB