Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
1

Quilt met oortjes

Vanuit Groningen kwamen de kinderkleertjes deze keer naar Baarlo. Een grote tas vol jongenskleertjes. Ze vond het toch best wel spannend, maar had het volste vertrouwen erin dat ik er wat moois van zou maken. Ik snap het wel, het is best lastig om zoiets dierbaars als de eerste kleertjes van je kindje uit handen te geven, daarom werk ik ook zo zorgvuldig mogelijk en stuur ik tussendoor steeds berichtjes en foto's om te laten zien wat ik aan het doen ben. Eén pakje had een afbeelding van een beertje met losse oortjes, en die moest natuurlijk ook in de deken. Zodoende steken er uit de quilt twee kleine berenoortjes, heel schattig! Bij deze quilt stond de kleur old green ook heel mooi, dus die kozen we voor de rand en achterkant. En voor de achterkant van het bijpassende kussen. Inmiddels zijn quilt en kussen al weer terug in Groningen om te zorgen voor warme herinneringen en mooie verhalen over de babytijd. Wil je nog wat meer foto's en details zien van deze quilt, dan klik je hier.

Reacties

Geen reacties

LRB