Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
1

Die doos met oude T-shirts

T-shirts met opdruk, we verzamelen er heel wat in ons leven, en ze vertellen verhalen. Verhalen van feestjes, optredens, vakanties, vriendenweekends, baantjes, schooluitstapjes, sportwedstrijden, studie, festivals... En dan blijven ze liggen op die grote stapel, achterin de kast, om nog later misschien naar een doos op zolder te verhuizen. Maar weggooien voelt toch een beetje als de leukste avonturen uit je leven wegdoen. En is het dan niet fijn om al die herinneringen weer zichtbaar te laten worden door er een stoere deken van te laten maken? Deze deken is gemaakt van een verzameling bandshirts, sommigen al van een hele tijd geleden, zichtbaar oud en veel gedragen. Maar het verweerde uiterlijk geeft de deken juist charme, en die kleine gaatjes repareren we gewoon. Wil je wat meer foto's zien, dan klik je hier. Misschien heb jij ook wel een doos met shirts die verhalen vertellen?

Reacties

Geen reacties

LRB