Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
7

Klanten vertellen

Veel beter dan wanneer ik dat doe, kunnen klanten zelf vertellen over hun quilt, de warmte en herinneringen, de essentie van een herinneringsdeken. Dankjewel Karen

"Toen mijn man overleed duurde het even voordat ik zijn kledingkast wilde uitruimen. Zolang de kleding er hing was er nog iets tastbaars. Het idee van een memory quilt kwam spontaan op en na wat speurwerk vond ik Lenie op het internet. Het resultaat is werkelijk prachtig. De vertrouwde kleuren en motieven van de overhemden en dassen die mijn man vroeger dagelijks droeg zijn verwerkt tot een fantastisch mooie herinneringsdeken. Zo dierbaar! Ik ben Lenie ontzettend dankbaar voor deze quilt, die voor mij zoveel betekenis heeft, en heel blij dat ik voor deze oplossing gekozen heb"

Meer foto's van deze quilt bekijk je hier. En meer mooie klantenverhalen staan hier Klanten vertellen | Dutch Patches.

Reacties

Geen reacties

LRB