Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
6

En dit is het eindresultaat

De afgelopen weken keken jullie mee in mijn atelier, en liet ik zien hoe een tas met kinderkleertjes veranderde in twee mooie dekens vol herinneringen. Er werden zelfs nog twee kussens bij gemaakt. Nu is het dan tijd om het eindresultaat te laten zien. De kleertjes hadden mooie kleurtjes, hartjes, Nijntjes, bloemetjes en panterprintjes, stippels, kersjes, Takkies, zebras en strepen en samen vertellen ze de mooiste verhalen en avonturen over de kindertijd van hun dochtertjes. De dekens zullen nog vele jaren zorgen voor mooie herinneringen. Het was leuk om dit met jullie te mogen delen, en om stap voor stap te laten zien hoe ik deze dekens maak. En dan nu het eindresultaat! En nog meer foto's van de quilts voor de zusjes kun je hier bekijken.


Reacties

Geen reacties

LRB