Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
21

My Little Pony

Haar dochter werd 16 en voor die gelegenheid wilde ze graag een quilt laten maken. Er was een hele doos vol met kleding, heel veel My little Pony kleding, want daar was haar dochter helemaal dol op toen ze jonger was. Heel veel pony's, maar ook nog wat babykleertjes en wat kleertjes met kleine stippels, strepen, bloemetjes en regenboogjes. Het werd een lieve ├ęchte meidenquilt, met wat grotere vierkantjes, zodat de prints er goed in uit komen, en zonder effen rand dit keer. Maar wel met een purple kleurige achterkant en afwerkbies. Als je hier klikt, kun je nog wat meer foto's van deze leuke quilt bekijken.
Nu zit wel dat liedje weer in mijn hoofd, kennen jullie em nog? ....My little Pony, My little Pony, what is friendship all about, my little Pony....

Reacties

Geen reacties

LRB